Preud’homme: “Hij heeft tijd verloren door te vertrekken”

Preud'homme Hij heeft tijd verloren door te vertrekken

08 maart 2016 00:30 - De enigszins onverwachte komst van Leandro Pereira en Jelle Vossen zorgde ervoor dat Obbi Oulare in extremis nog naar Premier League-promovendus Watford verkaste. Een spijtige zaak, zo vindt Michel Preud’homme.

“Oulare heeft een enorm potentieel, maar ook een groot conditioneel probleem”, vertelt Preud’homme in La Tribune. “Daar hebben we destijds hard aan gewerkt. Ik was dan ook een beetje ontgoocheld door zijn verklaringen nadat de transfer gerealiseerd was.”

“Oulare zei dat hij vertrok bij Club omdat hij meer wilde spelen. Maar kijk eens naar de speelminuten die hij sindsdien vergaard heeft (twee invalbeurten van 3 minuten en 45 minuten in de beker, nvdr). Bij ons speelde hij regelmatig én bereidden we hem voor om een nieuwe Lukaku te worden. Hij heeft een beetje dezelfde stijl. Het is doodzonde. Hij heeft uiteindelijk zijn tijd verloren door te vertrekken”, besluit de Brugse coach.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.