Preud’homme mist mogelijk 4 sterkhouders tegen STVV

Preud'homme mist mogelijk 4 sterkhouders tegen STVV

03 maart 2016 07:15 - Zaterdagavond ontvangt Club Brugge het Sint-Truiden van Chris O’Loughlin. Een op papier gemakkelijke opdracht, maar Michel Preud’homme mist wel enkele basispionnen.

Voor Ruud Vormer (buikspieren) en Abdoulay Diaby (spierscheur) komt de wedstrijd van zaterdag sowieso te vroeg. Maar mogelijk blijven ook Thomas Meunier en Lior Refaelov komend weekend aan de kant.

Refaelov haakte tegen Genk in extremis af door last aan zijn buikspieren en Meunier moest tijdens de wedstrijd noodgedwongen gewisseld worden door Michel Preud’homme. Onze rechtsachter had immers last van zijn adductoren.

Bij Club zijn ze alleszins niet geneigd om risico’s te nemen met het oog op de Play-Offs. Vorig seizoen kwam blauw-zwart immers tekort door een gebrek aan frisheid en een teveel aan bepalende spelers die in de cruciale fase van de competitie geblesseerd waren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.