Preud’homme over Simons: “Ouwe, vandaag mag je eens overslaan”

Preud'homme over Simons: "Ouwe, vandaag mag je eens overslaan"

08 maart 2016 00:35 - Timmy Simons is ook op zijn 39ste de man die voorop in de strijd gaat bij Club Brugge. Michel Preud’homme steekt zijn bewondering voor de Brugse kapitein dan ook niet onder stoelen of banken.

“Je hebt technische genieën, maar Timmy is een tactisch genie”, vertelt Preud’homme bij La Tribune. “Het is een superprof. En hij doet het op het middenveld hé, niet in de verdediging ofzo. Alles wat ik op tactisch vlak uitdokter, begrijpt hij onmiddellijk.”

Simons wordt in december 40, maar dat zorgt er niet voor dat de middenvelder het wat rustiger aan wil doen. “Ik roep hem dikwijls voor een training eens bij mij”, vertelt Preud’homme. “Ouwe, vandaag mag je eens overslaan”, zeg ik hem dan. “Maar zijn antwoord is altijd: ‘Ik overslaan? Waarom wel?”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.