Preud’homme tempert: “Zou goed zijn, maar geen reden tot vieren”

Preud'homme tempert Zou goed zijn, maar geen reden tot vieren

11 maart 2016 17:00 - Club Brugge sluit de reguliere competitie af op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Als blauw-zwart erin slaagt om minstens een punt te pakken aan Den Dreef, vat Club de Play-Offs sowieso als leider aan. 

Maar dat is volgens Michel Preud’homme geen reden om hoog van de toren te blazen. “De Play-Offs als leider beginnen zou goed zijn, maar het is geen reden om te vieren”, is de Brugse coach duidelijk op de persconferentie in aanloop naar het duel.

Voorts is het positief dat de Brugse ziekenboeg stilaan leegloopt. Op Denswil en Ibini na stond gisteren immers iedereen op het trainingsveld. Al wil dat niet zeggen dat Vormer (buikspieren), Diaby (hamstrings), Refaelov (buikspieren) en Meunier (adductoren) zondag al aan de aftrap verschijnen tegen OHL. “Dankzij m’n brede kern hoef ik momenteel geen risico’s te nemen”, besluit Preud’homme.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.