Preud’homme verklapt plannen met aanvalslinie

Preud'homme verklapt plannen met aanvalslinie

19 maart 2016 19:30 - Zondagavond om 16u strijden Club Brugge en Standard om de Beker van België. Het zag er lang naar uit dat Abdoulay Diaby door een hamstringblessure verstek moest geven, maar de Franse Malinees is dan toch tijdig fit geraakt. MPH blikt vooruit.

De Brugse coach lijkt zijn keuze tussen Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en Leandro Pereira gemaakt te hebben. “Ik heb al een ploeg in mijn hoofd”, liet de Luikenaar optekenen bij VTM Nieuws.

“Diaby kan sowieso een deel van de negentig minuten spelen. Ik heb een idee hoeveel, maar een wedstrijd kan ook meer dan negentig minuten duren”, besluit Preud’homme. Volgens onze informatie behoort Diaby tot de basiself, tenzij er in extremis nog iets zou voorvallen bij de Brugse topschutter. Eerder raakte ook al bekend dat Valdes in doel zal starten bij Standard.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.