Preud’homme ziet basispion uitvallen op stage

Preud'homme ziet basispion uitvallen op stage

26 maart 2016 03:00 - Club Brugge vertoeft nog tot zondag op Play-Offstage in het zonnige Marbella. Zo hoopt Michel Preud’homme zijn manschappen optimaal voor te bereiden op de laatste rechte lijn richting landstitel. 

Sinds de kwetsuur van Stefano Denswil werd Benoît Poulain door de Brugse coach in het elftal gedropt. Maar de 28-jarige Fransman is intussen eveneens geblesseerd. Volgens Het Nieuwsblad moest de verdediger de training namelijk vroegtijdig verlaten.

Poulain werd meteen verzorgd, maar naar verluidt zou zijn blessure niet al te ernstig zijn. Nu de spelersvrouwen gearriveerd zijn, kan mevrouw Poulain mogelijk de nodige verzorging aan haar partner bieden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.