Refaelov: “Ze zeiden dat ik ‘crazy’ was”

Refaelov: "Ze zeiden dat ik 'crazy' was"

09 maart 2016 18:00 - Lior Refaelov speelde in zijn voetbalcarrière nog maar voor twee ploegen: Maccabi Haifa en Club Brugge. Nochtans had de 29-jarige Israëliër afgelopen zomer dé kans om elders poen te gaan scheppen. 

“Ik kon in China ongeveer 2 miljoen euro per jaar verdienen, een pak meer dan bij Club dus. Mijn vrouw Gal zei dat ik fucking ‘crazy’ was. Mijn manager trouwens ook: hij zag een vette bonus in rook opgaan. Ik heb er lang met mijn vrouw en mijn familie over gesproken en ik had niet het gevoel dat het de juiste keuze was. Niet voor mijn voetbalcarrière, niet voor mijn gezin. Was ik drie jaar ouder geweest, dan had ik het misschien wel aangedurfd”, vertelt Refaelov in Humo.

De Brugse sterkhouder beseft immers dat er in het leven meer is dan het financiële. “Het waren niet de bedragen die spelers als Jackson Martínez krijgen (die in China naar verluidt 12 miljoen euro per jaar zal verdienen, nvdr) en Brugge betaalt ook goed. Club voelt als mijn tweede thuis en soms is geld niet het belangrijkste in het leven.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.