Ryan laat gezicht besmeuren voor goede doel

Ryan laat gezicht besmeuren voor goede doel

28 maart 2016 13:00 - Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de Ice Bucket Challenge nog die in de zomer van 2014 verspreidde. Het doel daarbij was om een emmer ijswater over je hoofd te gieten en daarna een donatie te doen aan de ALS Liga. Intussen is er ook een zogenaamde Pie Challenge, waarbij de genomineerden een taart in het gezicht krijgen en vervolgens het kinderkankerfonds steunen.

Mathew Ryan werd voor de Pie Challenge uitgedaagd door tennisser Thanasi Kokkinakis. De ex-doelman van Club Brugge toont dat hij het hart op de juiste plaats heeft en ging de uitdaging aan. Hij stortte $500 voor het Australische kinderkankerfonds. Een mooi gebaar!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.