Ryan lacht met Bolingoli

Ryan lacht met Bolingoli

Mathew Ryan trok afgelopen zomer naar het Spaanse Valencia, maar is vanzelfsprekend zijn Brugse ploegmaats nog niet vergeten. Onder meer op sociale media hebben heel wat Club-spelers nog geregeld contact met de ex-doelman van blauw-zwart.

Zo ook Boli Bolingoli. De linksachter van Club Brugge postte een selfie met een Engelse quote als bijschrift: “I figured something out. The future is unpredictable (= Ik heb iets ontdekt. De toekomst is onvoorspelbaar).”

Voor Ryan de gelegenheid om boezemvriend Bernie Ibini te taggen met deze woorden: “Jammer voor jou dat je nu opgescheept zit met deze quotes en memes. Vraag hem eens om het uit te leggen, hij weet waarschijnlijk de betekenis niet eens.”

“Hé, kom op man. Zo’n commentaar heb ik niet nodig bro”, pareerde Bolingoli. “Haha sorry”, lachte Ryan. “Ik mis gewoon de quotes van jullie, meer niet”, verduidelijkte onze ex-keeper dat het om een onschuldig grapje ging.

Ryan plaagt Bolingoli op Instagram


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , , ,

Comments are closed.