Standard mist mogelijk Kosanovic in bekerfinale

Standard mist mogelijk Kosanovic in bekerfinale

14 maart 2016 03:00 - Standard is er op de slotspeeldag in de reguliere competitie niet in geslaagd om een plaatsje in Play-Off I af te dwingen. Het ging met maar liefst 4-0 onderuit op het veld van KV Mechelen.

Die ruime nederlaag was onder meer te wijten aan de vroege rode kaart van Milos Kosanovic. De verdediger werd tegen zijn ex-ploeg al na 11 minuten uitgesloten. Daarna liep de Luikse defensie een hele wedstrijd in het honderd.

Normaal gesproken is Kosanovic door zijn rechtstreekse rode kaart geschorst voor de bekerfinale tegen Club Brugge. Maar trainer Yannick Ferrera verwacht dat hij er toch bij zal zijn. “Het was een lichte, professionele fout. Dus normaal zou de rode kaart moeten volstaan. Als dat vorige week voor Lepoint volstond, zie ik niet in waarom het voor Milos ook niet zou volstaan”, aldus de coach van de Rouches tegenover HBVL. Standard mist wellicht ook Enoh.

Klik HIER voor een update over Kosanovic en de scheidsrechter voor de bekerfinale.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.