STVV-manager kritisch voor Club: “Duidelijke opdracht om hem te jennen”

STVV-manager kritisch voor Club Duidelijke opdracht om hem te jennen

08 maart 2016 13:00 - Club Brugge klopte afgelopen weekend STVV met 3-0. Daardoor zijn Chris O’Loughlin & co nog niet zeker van een verlengd verblijf in eerste klasse. Na de rode kaart van Victorien Angban stortten de Kanaries als een kaartenhuisje in elkaar.

De 19-jarige Ivoriaan kreeg rood nadat hij natrapte op Hans Vanaken. STVV-manager Philippe Bormans was streng voor Angban, maar ook voor de manschappen van Preud’homme. “De spelers van Club Brugge hadden duidelijk de opdracht gekregen om hem wat te jennen. Onze tegenstanders weten dat Angban daar gevoelig voor is. Dat hij dan ook nog in de val trapte, was oerdom. Een ander woord heb ik er niet voor”, doet hij zijn verhaal in HBVL.

Het Bondsparket eiste maandag een schorsing van twee speeldagen (+ 600 euro boete). Een extra sanctie van de club lost volgens Bormans niets op. “We hebben andere zorgen nu en focussen ons alleen nog op het duel tegen Lokeren”, klinkt het. Als het aan STVV-aanvaller Nick Proschwitz lag, mocht Angban de volgende dagen wat rondjes gaan lopen of met de reserven meetrainen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.