STVV mist sterkhouder tegen Club Brugge

STVV mist sterkhouder tegen Club Brugge

01 maart 2016 02:30 - Na de 3-2-nederlaag tegen Genk wil Club Brugge zaterdagavond opnieuw aanknopen met een overwinning. Toch wordt het opletten geblazen met Sint-Truiden. Een kat in degradatienood kan immers rare sprongen maken. 

STVV pakte in zijn laatste zes wedstrijden slechts 3 op 18 en mag op papier dan ook geen probleem vormen voor Michel Preud’homme en zijn manschappen.

Bovendien kan Chris O’Loughlin in Jan Breydel geen beroep doen op William Dutoit. De 27-jarige keeper is out met een buikspierblessure en wordt vervangen door Yves De Winter.

“Ik ben een kerel die er altijd bij wil zijn en in principe nooit opgeeft”, vertelt Dutoit in Het Laatste Nieuws. “Maar nu kan het niet anders. Het heeft geen zin om risico’s te nemen. Dat is balen, want we zullen alles moeten geven tot en met de laatste match.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.