Trekt ex-speler Club voor 30 miljoen naar Chelsea?

Trekt ex-speler Club voor 30 miljoen naar Chelsea

23 maart 2016 04:00 - Volgens Engelse bronnen ligt Antonio Conte in pole position om interim-coach Guus Hiddink te vervangen bij Chelsea. De 46-jarige Italiaan zou naar verluidt zelfs al tot een akkoord gekomen zijn met de ploeg van Thibaut Courtois en Eden Hazard. 

Mogelijk plukt de Italiaanse bondscoach dan ook Ivan Perisic weg bij Inter. Volgens Calciomercato staat de 27-jarige Kroaat immers hoog op het verlanglijstje bij Conte. Hij zou erg gecharmeerd zijn door de ex-flankspeler van Club Brugge.

Perisic verliet blauw-zwart in 2011 en verkaste vervolgens naar achtereenvolgens Dortmund en Wolfsburg. Bij laatstgenoemde vond Perisic 18 keer de weg naar doel in 70 wedstrijden. Bij Inter zit hij dit seizoen aan 6 stuks tot dusver. De Nerazzurri is echter niet bereid om Perisic zomaar te laten gaan. Ze mikken op een deal van rond de 30 miljoen euro.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.