“Van Butelle weet ik toch nog altijd niet zo goed wat ik moet denken”

Van Butelle weet ik toch nog altijd niet zo goed wat ik moet denken

19 maart 2016 08:30 - Club Brugge realiseerde afgelopen winter een toptransfer door Ludovic Butelle weg te plukken bij Angers. Quasi elke analist heeft lof voor de Brugse doelman, maar toch is nog niet iedereen 100% overtuigd.

“Van Butelle weet ik toch nog altijd niet zo goed wat ik moet denken”, opent Wim De Coninck in Sport/Voetbalmagazine. “Hij kwam ook in de ploeg toen Bjorn Engels terugkeerde en Stefano Denswil beter ging presteren, niet meer met Oscar Duarte voor zich, en een weifelende Brandon Mechele. Nu, wie beïnvloedt daar wie, die vraag moet je ook stellen. Ik kan ook moeilijk inschatten of hij door zijn coaching veel gevaar voorkomt.”

“Zoveel reddingen heeft hij nog niet gedaan”, gaat de ex-doelman verder. “De penalty van Sven Kums tegen Gent was goed gepakt, al was hij daar te snel weg. En van de match in Genk herinner ik me ook een bal van Leon Bailey die hij stopte. Maar verder blijft me weinig bij. En af en toe is hij ook al eens flagrant onder een hoge bal door gegaan”, besluit De Coninck.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.