Van Der Elst: “Ben ervan overtuigd dat Club met die druk om kan”

Van Der Elst Ben ervan overtuigd dat Club met die druk om kan

07 maart 2016 00:30 - Nog één speeldag is Club verwijderd van Play-Off I. Begin april zal de titelstrijd dus écht helemaal losbarsten. Volgens ex-speler Leo Van Der Elst zal blauw-zwart straks aan het langste eind trekken. 

“Ik heb alle thuiswedstrijden van Club Brugge gezien en ik ben maar één keer ontgoocheld geweest”, vertelt Leo Van Der Elst. “Dat was bij de 1-4 nederlaag tegen Anderlecht. Voor de titel zal het dit jaar alleszins gaan tussen drie ploegen: Club Brugge, AA Gent en Anderlecht.”

“Gent is ook sterk en Anderlecht staat er altijd in de Play-Offs. Maar als iedereen fit is en als ze de lijn kunnen doortrekken van de laatste weken, met uitzondering van de uitschuiver tegen KRC Genk, zal het dit jaar voor Club worden. Dat gevoel heb ik toch”, gaat de ex-Rode Duivel verder bij VoetbalBE.

Na 11 jaar is de druk om de titel te pakken erg groot bij blauw-zwart, maar volgens Van Der Elst is dat niet meteen een probleem. “Ik denk dat de topploegen daar wel mee om kunnen. Bij Club zal die druk misschien iets groter zijn dan bij de rest, maar ik ben ervan overtuigd dat ze met die druk om kunnen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.