Van Holsbeeck wil niet weten van Europese vergelijking tussen Anderlecht en Club

 

Moeilijke tijden bij RSC Anderlecht. Wat normaal gesproken een plezierreisje in de achtste finales van de Europa League moest worden, is dezer dagen allesbehalve amusant bij paars-wit. Trainer Besnik Hasi staat dan ook voor vier cruciale dagen.

“We moeten niet rond de pot draaien”, opent Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck in HBVL. “Als een coach in deze fase van het seizoen nul op zes haalt tegen Waasland-Beveren en Moeskroen, dan is zijn positie verzwakt. Daarom gaan we vanaf nu match na match objectief beoordelen.”

Als het zondag foutloopt tegen Kortrijk mag Hasi zijn koffers pakken, zoveel is zeker. “Maar laten we het nog niet over de toekomst hebben”, gaat Van Holsbeeck verder. “Eerst deze twee matchen doorkomen en met een andere mentaliteit is de titel nadien zeker nog mogelijk.”

“Of Europees voetbal dan geen extra belasting is, zoals Club Brugge vorig seizoen ervaarde?”, vraagt Van Holsbeeck zich luidop af. “Brugge is Brugge en Anderlecht is Anderlecht. Met deze 25 kernspelers moeten we op twee fronten meestrijden. Shakhtar is niet zo sexy als tegenstander, maar we moeten er vol voor gaan.”


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, ,

Comments are closed.