Vandenbempt: “Club is stabieler dan Anderlecht”

Vandenbempt: "Club is stabieler dan Anderlecht"

06 maart 2016 17:00 - Club Brugge won zaterdagavond met 3-0 van STVV en telt daardoor 2 punten voorsprong op eerste achtervolger AA Gent. Anderlecht ging onderuit op het veld van Moeskroen en zal met een aanzienlijke achterstand aan Play-Off I beginnen. Paars-wit zit volgens Peter Vandenbempt dan ook met een gigantisch probleem.

“Het is nog maar eens beschamend wat Anderlecht gepresteerd heeft. Club Brugge heeft al 6 keer meer gewonnen dan RSCA. Ik vraag me af of er ooit, in de nabije of verre toekomst, een trainer gaat opduiken in Anderlecht die dit soort wisselvalligheid en dat soort hautain gedrag in de kleine wedstrijden eruit gaat halen.”

“Anderlecht zit met een diepgeworteld probleem binnen de clubcultuur en kleedkamer. Onaanvaardbaar”, is Vandenbempt hard voor Besnik Hasi en zijn manschappen. “De kloof met Club Brugge bedraagt nu 9 punten. Vandaar is het des te onbegrijpelijker dat het Anderlecht opnieuw overkomt, want ze hebben een hele week geroepen dat de achterstand niet mocht oplopen.”

“Ze zullen zeggen: twee jaar geleden stond Anderlecht 10 punten achter op Standard en 6 op Club, maar werd het toch kampioen. Maar zo’n redenering vind ik een zwaktebod. Mij lijkt het dat Club Brugge de kaarten stevig in handen heeft. Het is stabieler dan Anderlecht, dat met deze achterstand op dit moment een gigantisch probleem heeft”, besluit Vandenbempt bij Sporza.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.