Verhaeghe haalt uit naar spelers en verwijst naar Club-fans

Verhaeghe haalt uit naar spelers en verwijst naar Club-fans

21 maart 2016 07:00 - Club Brugge leverde zondag een ondermaatse prestatie en verloor de bekerfinale bijgevolg met 1-2 van Standard. Het contrast met vorig jaar, toen er met 1-2 gewonnen werd tegen Anderlecht, was erg groot. Dat zag ook Bart Verhaeghe.

Onze voorzitter was helemaal niet opgezet met hetgeen Club gisteren op de mat bracht. “Je kan verliezen, maar niet op deze manier. Dit is Club Brugge onwaardig”, aldus Verhaeghe tegenover Het Laatste Nieuws. Volgens Het Nieuwsblad gaf de voorzitter de Club-spelers flink onder hun voeten toen hij meteen na de finale de kleedkamer binnenstapte.

Onze bronnen bevestigen dat Verhaeghe flink tekeer ging om duidelijk te maken dat hij de slappe vertoning onbegrijpelijk vond. Hij haalde onder meer aan dat de spelers de massaal opgekomen fans van blauw-zwart in de steek hebben gelaten. Na de speech van onze preses was het muisstil in de Brugse kleedkamer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.