Verheyen prijst Brugse aanwinst

Verheyen prijst Brugse aanwinst

15 maart 2016 11:00 - Club Brugge versterkte zich tijdens de wintermercato met Ludovic Butelle, Benoît Poulain en Wesley Moraes. Gert Verheyen denkt dat één van hen straks een cruciale rol zal spelen in de Play-Offs.

“Butelle toonde aan den Dreef hoe belangrijk hij kan worden voor Club Brugge in de titelrace. Een ploeg die de titel ambieert, moet kunnen terugvallen op een doelman die punten pakt. Butelle doet dat.”

“Na het vertrek van Ryan is Brugge een tijd op de sukkel geweest met zijn keepers”, gaat Verheyen verder in Het Belang Van Limburg. “Maar Butelle vult die lacune uitstekend op.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.