Verheyen verklaart waarom hij gewonnen bekers aan materiaalman gaf

Verheyen verklaart waarom hij gewonnen bekers aan materiaal man gaf

19 maart 2016 08:10 - Gert Verheyen voetbalde van 1992 tot 2006 voor blauw-zwart en is dan ook een écht Club-icoon. De aanvaller uit Hoogstraten speelde 8 (!) bekerfinales met Club en won er daarvan maar liefst 5. Daar blikt hij met plezier nog eens op terug.

“Mijn vader (Jan Verheyen, nvdr) heeft zijn 4 bekers allemaal mooi bijgehouden, maar ik heb die van mij zelf niet meer. Ik gaf die altijd weg aan de materiaalman van Club Brugge: Roger Tierenteyn. En in ruil kreeg ik een beetje een VIP-behandeling van Roger. Zo kreeg ik van hem bijvoorbeeld elke match nieuwe kousen als ik dat wou”, vertelt Verheyen één van zijn leuke anekdotes. Bekijk onderstaand de beelden.

Fanatico Whodunit Trophy Gert Verheyen from Bonka Circus on Vimeo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.