Verschueren: “Club-fans moeten mij nog 4 kostuums betalen!”

Verschueren Club-fans moeten mij nog 4 kostuums betalen!

06 maart 2016 15:00 - Zware tijden bij RSC Anderlecht. Na de eerdere blamage bij Waasland-Beveren (1-0) verloor paars-wit ook op het veld van Moeskroen (2-1). De achterstand van Besnik Hasi en zijn manschappen bedraagt zo 9 punten op leider Club Brugge.

Jan Breydel kraaide zaterdagavond dan ook van plezier toen het vernam dat de rivalen uit Brussel onderuit gingen tegen de ploeg van Glen De Boeck. De rivaliteit tussen Club en Anderlecht is immers altijd erg groot geweest. Zo getuigt ook Michel Verschueren, ex-manager en huidig bestuurslid van paars-wit.

“Aan de supporters van Club Brugge heb ik geen al te beste herinneringen. Ik ben daar drie, vier keer overgoten met bier door die mannen. Normaal zouden zij nog vier kostuums van mij moeten betalen!”, vertelt Mister Michel aan PlaySports. “Waarom ze dat deden? Ik denk dat ik toen toch een klein beetje de rivaal van hun god was, Antoine Vanhove”, besluit Verschueren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.