Vormer reageert teleurgesteld na verloren bekerfinale: “Vreselijk”

Vormer reageert teleurgesteld na mislopen beker: "Vreselijk"

20 maart 2016 18:00 - Club Brugge is er niet in geslaagd om zijn twaalfde Beker van België binnen te halen. Ruud Vormer stond na zijn buikspierblessure voor het eerst terug in de basis, maar kon blauw-zwart nooit echt op sleeptouw nemen.

“Ik weet niet of het een rode kaart was voor Abdou”, opent Vormer bij Sporza. “Maar natuurlijk beïnvloedt dat de wedstrijd. Al was Standard veel agressiever dan ons. Ze kwamen verdiend op 0-1. Na de goal van Rafa kregen we wel grip op het spel.”

“In de tweede helft konden we dan alleen maar verdedigen en hopen op een counter”, gaat Vormer verder. “Maar dit is wel vreselijk. We hebben nog degelijk verdedigd met zijn tienen en dan valt toch die goal in de 88ste minuut. We hadden nog tegen kunnen scoren met Felipe, maar dat gebeurt dan niet. Het is toch een prijs die we mislopen. We moeten nu vol voor de titel gaan, al zal dat ook niet zo gemakkelijk worden.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.