Yannick Ferrera geeft keeper voor bekerfinale al prijs

Yannick Ferrera geeft keeper voor bekerfinale al prijs

19 maart 2016 06:30 - Yannick Ferrera staat onder druk bij Standard. De 35-jarige trainer en zijn manschappen ontliepen in extremis Play-Off I en kunnen hun seizoen enkel redden als de Beker van België straks richting Luik gaat. 

Er was deze week heel wat te doen rond de keeperskwestie bij Standard. Guillaume Hubert was aan een aardige reeks bezig, maar werd door nieuwkomer Víctor Valdés naar de bank verwezen. Een logische keuze, maar de wintertransfer van de Rouches zag er de laatste weken niet altijd even goed uit.

Zo blunderde Valdés meermaals op het veld van KV Mechelen. Het zorgde zelfs voor Luikse anti-gezangen tegenover de doelman van Manchester United. Maar Ferrera is in aanloop naar de bekerfinale erg duidelijk op zijn persconferentie. “Victor weet dat hij zo niet had moeten reageren”, opent de coach volgens Het Nieuwsblad.

“Ik heb hem daarop aangesproken. Maar niet met een geheven vingertje. Wel in alle openheid. Ook op je 34ste kan je nog dingen leren. We hebben ook de tegengoals besproken. Ik vind dat hij onterecht kritiek kreeg. Of Valdes speelt? Ik geef mijn opstelling nooit prijs, maar ik denk dat ik duidelijk ben.” Valdes zal dus starten, Hubert zit op de bank.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.