Yannick Ferrera looft Michel Preud’homme

Yannick Ferrera looft Michel Preud'homme

13 maart 2016 03:00 - Yannick Ferrera is op zijn 35ste al trainer van Standard. Daarmee is hij de jongste trainer van de Jupiler Pro League. De coach van de Rouches heeft vooral veel bewondering voor Michel Preud’homme.

Ferrera en Preud’homme werkten in het verleden nog samen bij Al Shabab (2011-2012). “Michel zijn grootste kwaliteit is dat hij in het hoofd van spelers kan kruipen. Hij krijgt iedereen in dezelfde richting en dat is een enorm talent als coach”, vertelt Ferrera over de Brugse coach in HLN.

“Bij Michel gaat het zelfs verder dan de kleedkamer. Hij kan ook zijn technische staf en het bestuur op zijn lijn krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat daar de sleutel van zijn succes ligt. Hij installeert zijn filosofie en iederéén volgt die”, besluit Ferrera, die straks zijn leermeester in de ogen kijkt tijdens de bekerfinale.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.