Yannick Ferrera voorspelt de Belgische landskampioen

Yannick Ferrera voorspelt de Belgische landskampioen

23 maart 2016 19:30 - Club Brugge verloor afgelopen zondag al voor de derde keer van Yannick Ferrera dit seizoen. De 35-jarige coach won eerst met STVV van Club en daarna twee keer met Standard. In de thuismatch tegen de Rouches, toen onder leiding van Eric Deflandre, won Club met 7-1.

Gelukkig voor Michel Preud’homme en de zijnen treffen ze Ferrera en zijn manschappen niet in Play-Off I. “Ik denk dat Michel daar blij mee is”, lachte de jonge coach in Extra Time. “Ik heb Club elke keer op dezelfde manier aangepakt: met hoge druk en door ze op die manier niet in hun spel te laten komen.”

“Zo liet ik Maniatis mandekking spelen op Vanaken. Als je hem vrij aan de bal laat, geeft hij sowieso een assist.” Ondanks de zwakke Brugse prestatie in de bekerfinale gelooft de Standard-coach wel nog altijd in de titelkansen van blauw-zwart. “Ik denk toch dat Club Brugge kampioen wordt”, besloot hij klaar en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.