Zulte Waregem heeft besluit genomen omtrent Nikola Storm

Storm trok afgelopen zomer op uitleenbasis naar Zulte Waregem

05 maart 2016 05:30 - In een zoektocht naar meer speelminuten werd Nikola Storm afgelopen zomer uitgeleend aan Zulte Waregem. De 21-jarige Maldegemnaar begon goed aan zijn avontuur bij Essevee, maar is stilaan op het achterplan verdwenen.

Zaterdagavond staat in het Guldensporenstadion de derby tussen KV Kortrijk en Zulte Waregem op het programma. Club-huurling Storm ontbreekt voor de derde week op rij in de wedstrijdselectie. “Morgen supporteren voor Essevee in den Derby, ziek vanuit mijn bed”, stuurt Storm via Twitter de wereld in.

Hoe dan ook lijkt het verhaal van de flankaanvaller bij Zulte stilaan ten einde. Volgens HLN keert Storm aan het einde van het seizoen sowieso terug naar Club. Aan de Gaverbeek zouden ze naar verluidt geen interesse hebben in een verlengd verblijf van de vleugelspits.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.