Analist weet nu al wat Preud’homme zal doen: “Hij gaat vertrekken”

Analist weet nu al wat Preud'homme zal doen: "Hij gaat vertrekken"

02 april 2016 03:20 - Michel Preud’homme gaf eerder deze week aan dat hij al een beslissing heeft genomen voor na dit seizoen. “De mensen die het moeten weten, zijn al op de hoogte”, klonk het. De Brugse coach verbindt zijn lot dus niet aan een eventuele titel.

Voor Geert De Vlieger zijn er alvast duidelijke signalen die erop wijzen dat Preud’homme Club straks verlaat. “Hij gaat vertrekken. Dat bepaalde mensen zijn ingelicht, zegt genoeg”, vertelt onze ex-doelman bij PlaySports.

“Als hij kampioen speelt, kan hij zeggen dat het doel bereikt is. Als dat niet lukt, zal hij aangeven dat het tijd is voor iemand anders”, besluit de analist. Preud’homme coacht blauw-zwart sinds september 2013, maar zal zijn trainerschap bij Club pas als geslaagd beschouwen als hij Jan Breydel de titel kan schenken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.