Anderlecht mist mogelijk meerdere sterkhouders in topper tegen Club

Anderlecht mist mogelijk meerdere sterkhouders in topper tegen Club

14 april 2016 05:49 - Op BlauwZwartFans kon je eerder al lezen dat bij Club Brugge zowel Ruud Vormer (gekneusde knie) als Lior Refaelov (spierblessure) twijfelachtig zijn voor de wedstrijd van komende zondag in het Astridpark. Maar ook bij paars-wit heeft Besnik Hasi de nodige kopzorgen. 

Silvio Proto (uit voorzorg), Matias Suarez (ziek) en Frank Acheampong (knie) ontbraken woensdag op de open training van Anderlecht. Bovendien moest Andy Najar de oefensessie vroegtijdig verlaten door buikspierproblemen. Als de Hondurees niet fit geraakt, zal Hasi volgens HLN voor Stéphane Badji als noodrechtsachter kiezen.

Bovendien is de kans dat Acheampong zondag tussen de lijnen loopt tegen Club Brugge erg klein. De 22-jarige Ghanees kon eerder deze week trainen, maar moest telkens afrekenen met een reactie. Dat meldt Het Nieuwsblad. Olivier Deschacht zou ook nog altijd niet 100% zijn. Leander Dendoncker keert terug uit blessure en kan intussen wel voluit gaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.