Bailey stuurt een waarschuwing naar Meunier

Bailey stuurt een waarschuwing naar Meunier

30 april 2016 09:30 - Zondagavond wil Club Brugge tegen KRC Genk revanche nemen voor de 4-2-nederlaag in de Cristal Arena. Eén van de smaakmakers bij de Limburgers is Leon Bailey. De 18-jarige flankaanvaller is ook in Jan Breydel van plan om te schitteren. In aanloop naar het duel van zondag prikkelt hij Thomas Meunier alvast met enkele uitspraken.

“Ik weet wat te doen. Ik moet Meunier onder druk zetten en ervoor zorgen dat hij vooral moet verdedigen. Want als ik hém constant moet volgen, maakt hij me af”, lacht Bailey in Het Nieuwsblad. “Ik heb mijn matchen tegen ­Brugge herbekeken, want ik hou alles bij op een USB-stick. Ik ben dus voorbereid.”

“Ik ben nog meer ­gefocust en heb intussen de nodige ervaring. Ik weet nu hoe ik mijn tegenstander kan uitschakelen en hoe ik mijn statistieken kan opkrikken. Plus: er kwam heel wat aanvallende kwaliteit bij met ­Malinovskyi, Karelis en ­Samatta. We vinden elkaar steeds beter”, besluit de aanvaller van Racing Genk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.