Boussoufa haalt uit naar Simons: “Zelfs toen ging hij nog zeuren”

Boussoufa haalt uit naar Simons Zelfs toen ging hij nog zeuren

10 april 2016 02:19 - Mbark Boussoufa zal zijn zaterdagavond op Jan Breydel wellicht zo snel mogelijk willen vergeten. De 31-jarige middenvelder kon geen rol van betekenis spelen tijdens de Slag om Vlaanderen en werd door de Brugse spionkop voortdurend op de korrel genomen.

Boussoufa kreeg het ook aan de stok met de Brugse kapitein. “Ik hoef toch niet uit te leggen hoe Timmy Simons is? Iedereen weet dat toch? Hij zit echt constant op die scheidsrechter (Sébastien Delferière, nvdr). Dat is best leuk allemaal, maar zelfs toen Nana Asare eerst bij de bal was, ging hij nog zeuren.”

Toen Simons na het duel met Asare op de grond lag, probeerde Boussoufa hem uit zijn tent te lokken. “Wat ik gezegd heb? Dat hij diegene was die te laat kwam en dat hij hard doorging, niet Nana”, verklaart de huurling van Lokomotiv Moskou aan Voetbalkrant.

Dat Jan Breydel geen fan is van de Gent-speler met een Anderlechtverleden spreekt natuurlijk voor zich. Zo kreeg Boussoufa bij het nemen van een corner heel wat papierproppen naar zijn hoofd gegooid. “Dat mag natuurlijk niet, maar ik ben al wat gewend. Ik ben hier ooit bekogeld met sneeuwballen. Er zaten ook aanstekers bij, maar gelukkig kreeg ik er geen enkele tegen m’n hoofd.”

Het duel tussen Simons en Asare

Boussoufa lokt Simons uit zijn tent

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.