BREAKING: Bjorn Engels valt geblesseerd uit, ook Refaelov niet fit

BREAKING: Bjorn Engels valt geblesseerd uit

17 april 2016 15:05 - Na vijftien maanden blessureleed keerde Bjorn Engels sterker dan ooit terug. Op enkele maanden tijd groeide hij opnieuw uit tot rots in de branding van de Brugse defensie. Maar in aanloop naar de topper tegen Anderlecht sloeg het noodlot toe…

Bjorn Engels zat wel in de selectie voor de match tegen Anderlecht, maar zou op training een spierscheur in de lies opgelopen hebben. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het om een bloeduitstorting en een klein scheurtje. Hij is voor onbepaalde tijd out. Club hoopt naar verluidt om hem op speeldag 5, in de thuiswedstrijd van volgend weekend tegen Zulte Waregem, opnieuw fit te krijgen.

En ook Lior Refaelov moet in extremis afhaken. Hij is onvoldoende hersteld van de wedstrijd tegen AA Gent. Blauw-zwart hoopt om de Israëliër op te lappen voor de uitmatch van woensdag tegen KRC Genk. In de wedstrijd tegen Anderlecht vormt Stefano Denswil wellicht een duo met Benoît Poulain of Brandon Mechele. Felipe Gedoz neemt mogelijk de plaats in van Refaelov.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.