Brugse beloften kloppen Anderlecht en mogen dromen van de titel

Brugse beloften kloppen Anderlecht en mogen dromen van de titel

23 april 2016 02:00 - Voor de Brugse beloften stond er vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht op het programma. De manschappen van trainer Sven Vermant wonnen met 1-0 dankzij een doelpunt van Fran Brodic.

Vermant stuurde volgende 11 namen tussen de lijnen tegen paars-wit: Hooyberghs, Schryvers, Renson, Verburgh, De Smul, Peeters, Van Landschoot, Berkoe, Vlietinck, Van Vaerenbergh en Brodic.

Fran Brodic nam het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening. Door deze driepunter springen de beloften van Club Brugge naar de tweede plaats. Ze komen nu op één punt van leider Waasland-Beveren. Met nog 3 speeldagen voor de boeg belooft het alvast een spannende titelstrijd te worden. Standard volgt op twee punten van de Waaslanders, Anderlecht op vijf.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.