Brugse beloften niet voorbij Anderlecht, maar wél op titelkoers!

Brugse beloften niet voorbij Anderlecht, maar wél op titelkoers!

29 april 2016 19:00 - Voor de beloften van Club Brugge stond vrijdagavond de lastige trip naar Anderlecht op het programma. Ondanks een 1-1-gelijkspel, blijven de blauw-zwarte beloften op titelkoers.

Trainer Sven Vermant stuurde volgende 11 namen tussen de lijnen: Teunckens, Schryvers, Renson, Verburgh, De Smul, Peeters, Lynen, Osei Berkoe, Vlietinck, Fonkeu en Kose. RSCA-beloftencoach Nicolas Frutos bracht enkele bekende namen tussen de lijnen met onder meer Lukebakio, N’Sakala, Faes en Vancamp.

Club kwam na 34 minuten op achterstand door een doelpunt van Lukebakio, maar invaller Touba tekende na 63 minuten voor de 1-1. Meer dan een gelijkspel zat er niet meer in voor de Brugse beloften, die wél op titelkoers blijven. Eerste achtervolger Waasland-Beveren verloor immers met 1-4 van KV Mechelen. Als de beloften van Club Brugge maandag winnen van Standard (de derde in de stand), zijn ze sowieso kampioen!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.