Brugse beloften op titelkoers na zege bij STVV

Brugse beloften op titelkoers na zege bij STVV

26 april 2016 09:53 - Voor de Brugse beloften stond er maandagavond een uitwedstrijd bij Sint-Truiden op het programma. Club won met 0-2 dankzij doelpunten van Dennis Van Vaerenbergh (foto) en Terry Osei-Berkoe. Door deze driepunter springt Club ook in het beloften klassement naar de leiding. 

Trainer Sven Vermant stuurde volgende 11 namen tussen de lijnen: Hooyberghs, Nuyts, Masangu, Lemoine, De Smul, Renson, Kose, Touba, Fonkeu, Van Vaerenbergh en Brodic.

Omdat Waasland-Beveren in eigen huis niet verder geraakte dan een gelijkspel tegen KV Oostende, is Club alleen leider. Met nog twee matchen te spelen, hebben de Brugse beloften het kampioenschap volledig in eigen handen. Al zal dat niet gemakkelijk worden met nog een uitmatch op Anderlecht en een thuiswedstrijd tegen Standard.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.