Brugse pechvogel komt dit seizoen niet meer in actie

Brugse pechvogel komt dit seizoen niet meer in actie

28 april 2016 04:23 - Club Brugge kende dit seizoen heel wat blessureleed, maar de grootste pechvogel was ongetwijfeld Bernie Ibini. De 23-jarige Australiër zag boezemvriend Mathew Ryan naar Valencia verkassen en liep op zomerstage te Garderen een kuitbeenbreuk op. 

De flankaanvaller hoopte om op het einde van dit seizoen nog in actie te komen, maar dat is uitgesloten. Ibini onderging woensdag een kijkoperatie om littekenweefsel te laten verwijderen. Hij mikt op volgend seizoen. Veel succes Bernie!

Arthroscope surgery today on my ankle to get rid of some scar tissue build up, hopefully this will be the road back to the pitch ⚽️🙏|

Een foto die is geplaatst door B 🇦🇺🇳🇬 (@bernieibini) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.