Brugse sleutelpion bekent: “Ik had pijnstillers nodig om te starten, maar wilde per se spelen”

Brugse sleutelpion bekent Ik had pijnstillers nodig om te starten, maar wilde per se spelen

10 april 2016 02:57 - Club Brugge deed zaterdagavond een uitstekende zaak in de titelstrijd. Het kostte bloed, zweet en tranen, maar de 2-0-overwinning tegen AA Gent heeft blauw-zwart een voorsprong van maar liefst 7 punten op de Buffalo’s opgeleverd.

Lior Refaelov was opnieuw één van de uitblinkers tijdens de Slag om Vlaanderen. Na 80 minuten moest hij echter noodgedwongen naar de kant en kwam Felipe Gedoz hem vervangen. “Ik was eigenlijk niet honderd procent fit vandaag, maar ik wilde absoluut deze topper spelen”, vertelt de Israëliër op de officiële website. “Met enkele pijnstillers was ik toch in staat om aan de aftrap te verschijnen.”

Refaelov zal even moeten bekomen van de match tegen Gent, maar hoopt om volgende week zondag opnieuw het beste van zichzelf te kunnen geven. “Vanaf nu kunnen we ons concentreren op de volgende wedstrijd en dat is naar Anderlecht. Ik weet dat het al heel lang geleden is dat we daar nog eens konden winnen. Vandaar dat ik hoop dat we met een goeie wedstrijdmentaliteit iets kunnen rapen in Brussel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.