Brugse spionkop bekogelt Mbark Boussoufa

Club-fans bekogelen Mbark Boussoufa

09 april 2016 20:59 - Club Brugge won zaterdagavond verdiend met 2-0 van AA Gent. Voor Mbark Boussoufa werd het een match om snel te vergeten. Hij werd op de korrel genomen door de Club-aanhang en kreeg achteraf slechte punten van trainer Hein Vanhaezebrouck.

Dat Boussoufa en de blauw-zwarte aanhang geen goede vrienden zijn, wisten we al langer. De 31-jarige middenvelder speelde in het verleden immers nog zo’n 150 wedstrijden voor Anderlecht. Tijdens de Slag om Vlaanderen werd de huurling van Lokomotiv Moskou bij het trappen van een corner belaagd door de Brugse spionkop. Een gevolg van de tifo met maar liefst 3 verschillende papieren? 🙂

Vanhaezebrouck maakte de zaterdagavond van Boussoufa bovendien nog wat slechter. “Hij zat totaal niet in de match. Eerst zat hij in de achterzak van De Bock en daarna in die van Simons”, klonk het bij de trainer van AA Gent in zijn interview met Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.