Brugse titularis sprak met Wilmots: “Bondscoach zei me dat ik niet op feiten vooruit mocht lopen”

Brugse titularis sprak met Wilmots Bondscoach zei me dat ik niet op feiten vooruit mocht lopen

28 april 2016 04:03 - Club Brugge leverde tijdens de voorbije interlands elke keer één speler af aan de selectie van de Rode Duivels. Eerst kreeg Thomas Meunier zijn kans, daarna Bjorn Engels. Maar er is nog een blauw-zwarte speler die stiekem van een plaatsje bij de nationale ploeg droomt.

Zo hoopt Laurens De Bock dat hij vroeg of laat nog eens (in 2012 gebeurde dat al) opgeroepen wordt door bondscoach Marc Wilmots. “Ik bén ambitieus, maar mijn tijd komt nog wel. Denk ik. In Portugal koos Marc Wilmots voor Jordan Lukaku, die een mooie assist gaf. Het zij zo… Ik ben alleszins totaal niet met het EK bezig. Goed presteren bij Club staat voorop, daarna zien we wel”, vertelt de Brugse linksachter aan Sport/Voetbalmagazine.

“Mijn zomervakantie is trouwens al gepland, al heb ik wel een annuleringsverzekering”, geeft De Bock toe. Tot slot bekent de verdediger dat hij onlangs nog contact had met Wilmots. “Na de dubbele confrontatie tegen AA Gent zei de bondscoach dat ik niet op de feiten mocht vooruitlopen. Als hij er zo over denkt, wie ben ik om hem tegen te spreken?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.