Brusselmans laat geen twijfel bestaan over landskampioen: “Ik zal ze nu al feliciteren”

Brusselmans laat geen twijfel bestaan over landskampioen: "Ik zal ze nu al feliciteren"

08 april 2016 12:23 - Zaterdag staat er met Club Brugge – AA Gent een levensbelangrijke topper op het programma. Als blauw-zwart wint, zet het de Buffalo’s op 7 punten achterstand. Hoewel er nog 9 Play-Offmatchen gespeeld moeten worden, is Herman Brusselmans nú al zeker van de landskampioen.

“Nachtenlang lig ik er wakker van dat het zo slecht gaat met La Gantoise. En nog wakkerder lig ik van de huizenhoge mogelijkheid dat Club Brugge kampioen zal worden. In wezen heb ik niks tegen Club, maar als er te kiezen valt tussen Club kampioen of AA Gent kampioen, dan kiest ieder normaal mens vanzelfsprekend voor AA Gent. Maar ik zal Club Brugge nu al feliciteren met de titel. Proficiat Blauw-Zwart!”

De schrijver ziet bovendien niet meteen beterschap voor zijn favoriete ploeg. “De belabberde magie van Hein Vanhaezebrouck is volledig uitgewerkt, z’n spelers zullen zich al snel tegen hem keren. Hij zal worden ontslagen en een nieuwe trainer zal geen baat brengen, omdat AA Gent nooit meer het AA Gent zal worden dat het vorig seizoen toevallig was. Jammer, want ik ben een ware Buffalo”, besluit Brusselmans in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.