Brusselmans schiet met scherp richting topclubs: “Een gigantische ramp”

Brusselmans schiet met scherp richting topclubs Een gigantische ramp

15 april 2016 05:45 - Dat Herman Brusselmans geen blad voor de mond neemt, weten we al langer dan vandaag. In zijn column in Het Laatste Nieuws is de analist erg hard voor Club Brugge, Anderlecht en AA Gent. 

“Het is huilen met de pet op. Play-Off I is tot nu toe een gigantische ramp. De ene slechte wedstrijd volgt de andere op… De nummers één, twee en drie bakken er niks van, en je zou er op den duur nog op hopen dat dat verdomde Racing Genk kampioen wordt”, foetert Brusselmans.

De schrijver hoopt dan ook dat het niveau komend weekend de hoogte in schiet. “Hopelijk komt er tijdens de derde manche in de Play-Offs een kentering, waarbij zowel Gent, Club Brugge als Anderlecht er een memorabele speeldag van maken. Anderlecht rekent af met Club Brugge, dat zich op een pretentieuze wijze nu al kampioen waant. En Gent draait gehakt van het onnozele Oostende, dat alleen enige sympathie vermag te genereren door z’n toffe trainer, Yves Vanderhaeghe. Zet ‘m op, Yves!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.