Butelle getuigt over zijn gecontesteerde overgang: “Supporters hadden het niet begrepen”

Butelle getuigt over zijn gecontesteerde overgang Supporters hadden het niet begrepen

07 april 2016 06:44 - Club Brugge deed tijdens de wintermercato een gouden zaak door Ludovic Butelle bij Angers weg te plukken. De supporters van de Franse club waren echter heel wat minder tevreden met de beslissing van hun ervaren goalie.

“Het is duidelijk dat ik de sfeer rond mijn vertrek betreur”, vertelt Butelle aan Sport/Voetbalmagazine. “Er was geen enkel probleem met het bestuur en de trainer, want zij begrepen perfect mijn keuze.”

“Maar supporters en andere mensen erbuiten hadden het niet begrepen”, gaat de 33-jarige Fransman verder. “Voor hen was de Ligue 1 achterlaten voor België onbegrijpelijk. Achteraf gezien hebben ze er wel begrip voor gekregen. Ik speel nu voor de titel en Europees voetbal”, besluit Butelle strijdvaardig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.