Butelle getuigt: “Spelersvrouwen wilden ons laten terugkeren naar Brugge”

Butelle getuigt:

05 april 2016 12:43 - Club Brugge bereidde zich in Marbella met een Play-Offstage voor op de laatste rechte lijn richting een eventuele landstitel. Het vertrek richting Spanje liep echter niet van een leien dakje.

Club nam het vliegtuig op dinsdag 22 maart, één van de donkerste dagen uit de Belgische geschiedenis. “We waren op de luchthaven van Charleroi toen we van de aanslagen in Brussel hoorden. De sfeer was vreselijk gespannen, we verloren de tv-schermen geen seconde uit het oog.”

“We vroegen ons af hoeveel doden er waren en wisten niet of er elders nog bommen zouden ontploffen. Onze familie en naaste kennissen wisten dat we het vliegtuig moesten nemen, maar niet noodzakelijk dat we van Charleroi opstegen. Sommigen dachten dat we in Zaventem waren”, getuigt Ludovic Butelle.

De Brugse WAG’s bleven met veel angst achter. “Onze spelersvrouwen zeiden dat het beter was om de stage uit te stellen of zelfs te annuleren. Ze wilden dat we terugkeerden naar Brugge. Zodra we landden, stelden we allemaal onze familie gerust”, besluit de Franse goalie tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.