Butelle reageert na strafschopredding: “Dat was mijn intentie”

Butelle reageert na strafschopredding Dat was mijn intentie

09 april 2016 19:28 - Ludovic Butelle heeft nog maar eens zijn netten schoon gehouden. Enkele minuten voor affluiten pakte hij bovendien een strafschop van Sven Kums. De ervaren Fransman was zo erg belangrijk in de 2-0-overwinning van blauw-zwart en was na afloop dan ook een tevreden man.

“Ik besef dat ik een heel belangrijke strafschop gestopt heb”, vertelt Butelle aan Radio 1. “Het was eerlijk gezegd mijn intentie om Kums rechts te laten trappen. Ik probeerde hem te beïnvloeden. In de Beker van België trapte hij links en daarom dacht ik dat hij deze keer zou veranderen van hoek.”

“We gaan nu met heel veel druk moeten omgaan”, gaat Butelle verder. “Maar we moeten ons vooral concentreren op onszelf. We moeten niet zozeer kijken naar de andere ploegen”, besluit de dolblije Brugse goalie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.