Clement licht tipje van de sluier over toekomst Preud’homme

Clement licht tipje van de sluier over toekomst Preud'homme

04 april 2016 15:12 - Toen Michel Preud’homme zaterdagavond door scheidsrechter Bart Vertenten naar de tribunes verwezen werd, nam Philippe Clement het roer meer dan 70 minuten over. Na de wedstrijd had onze assistent-trainer het onder meer over de toekomst van de Brugse T1.

“Ik heb al een beslissing genomen over mijn toekomst. De mensen die het moeten weten, zijn al op de hoogte.” Met die woorden zorgde Michel Preud’homme vorige week voor heel wat speculatie rond een eventueel vertrek bij blauw-zwart.

Volgens Het Nieuwsblad is het goed mogelijk dat Clement volgend seizoen eerste trainer wordt. “We kregen zaterdag misschien al een voorsmaakje van Club volgend seizoen te zien”, klonk het.

Clement reageerde formeel. “Ik weet alleen dat Michel nog onder contract ligt en ik ga ervan uit dat hij bij Club blijft.” Er zijn echter ook geruchten dat Preud’homme technisch directeur zou worden in Jan Breydel. Clement zou in dat geval T1 worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.