Club en Anderlecht willen aanvaller losweken bij KRC Genk

Club en Anderlecht willen aanvaller losweken bij KRC Genk

20 april 2016 13:00 - Het absolute slotakkoord van de Play-Offs zit eraan te komen, maar in de tussentijd werkt Club Brugge ook al aan zijn ploeg van volgend jaar. Zo heeft blauw-zwart zijn oog laten vallen op een speler van Genk.

Zowel Club als Anderlecht hebben hun pijlen gericht op Leandro Trossard. Al zal het geen eenvoudige klus worden om de 21-jarige flankaanvaller te overtuigen. Trossard, die afgelopen seizoen indruk maakte bij Oud-Heverlee Leuven, heeft immers meerdere opties.

Zo wil Genk hem een nieuwe kans geven en een verbeterd contract, maar kan hij ook naar Red Bull Salzburg. Trossard zou een transfer naar de Oostenrijkse club wel zien zitten. En dan zijn er dus nog Club en Anderlecht die op de loer liggen. Volgens La Capitale vonden er al gesprekken plaats tussen Trossard en paars-wit. Bij Club kwam het (voorlopig) nog niet zover.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.