Club-fans door het dolle heen na nederlaag Anderlecht: “We are Archislecht”

Club-fans door het dolle heen na nederlaag Anderlecht We are Archislecht

24 april 2016 19:33 - Club Brugge zette zaterdagavond eerste achtervolger Anderlecht onder druk door Zulte Waregem een forfaitnederlaag aan te smeren. Paars-wit moest dus winnen om zich opnieuw naast blauw-zwart te heisen, maar deed dat niet. Besnik Hasi en de zijnen gingen kansloos onderuit met 4-2. Dat alles tot groot jolijt van de Brugse aanhang. 

Dat de fans van Anderlecht plots besloten om met elkaar op de vuist te gaan, maakte het leedvermaak alleen maar groter. De wedstrijd moest daardoor zo’n 10 minuten stilgelegd worden. Een bloemlezing.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.