Club-fans pareren Gentse bingo

Club-fans pareren Gentse bingo

08 april 2016 16:13 - Club Brugge heeft momenteel 4 punten voorsprong op AA Gent. Zaterdagavond kan blauw-zwart mits een driepunter verder uitlopen op de Buffalo’s. Dat het een cruciale wedstrijd wordt, beseffen ook beide supportersgroepen. De psychologische oorlogsvoering is alvast begonnen.

Fans van AA Gent pakte eerder deze week uit met een spelletje mini-bingo. “Refaelov speelt rechtsachter, de kinesist van Club springt naar de 4e ref, FCB supporters zijn doodstil na achterstand en AA Gent heeft 60% balbezit.” Het zijn maar enkele zaken waarvan de Gent-aanhang denkt dat ze vaak zullen voorkomen tijdens de topper.

Als BlauwZwartFans-zijnde konden wij vanzelfsprekend niet achterblijven. Wij houden zaterdagavond onderstaand bingo-formulier in de aanslag en zijn ervan overtuigd dat we al na enkele minuten voetballen “BINGO!” mogen roepen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.