Club-fans zien de bui al hangen: “STOP MET EXCUSES TE ZOEKEN”

Club-fans zien de bui al hangen STOP MET EXCUSES TE ZOEKEN

20 april 2016 20:19 - Club Brugge kijkt aan de rust tegen een 3-0-achterstand aan in de Cristal Arena. Wilfred Ndidi pakte uit met een absolute wereldgoal en even voor de rust vonden Alejandro Pozuelo en Thomas Meunier (owngoal) eveneens de weg naar doel. Blauw-zwart voetbalde ook enkele kansen bij elkaar, maar verzuimde om die af te maken. 

Benoît Poulain moest bovendien al na 21 minuten noodgedwongen vervangen worden door een blessure. Brandon Mechele kwam de Fransman vervangen. Heel wat Club-fans vrezen alvast voor een scenario zoals vorig(e) seizoen(en).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.