‘Club gaf Gent compliment door bal in tribune te trappen’

06 april 2016 13:48 - Club Brugge kan AA Gent zaterdag op 7 punten zetten als het in eigen huis wint van de Buffalo’s. Rami Gershon ziet dit seizoen een ander blauw-zwart dan vorig jaar.

Begin februari won Club zowel in de competitie als in de Beker van België met het kleinste verschil van Gent. “Mij viel vooral op dat ze nu veel scherper voor de dag kwamen tegen ons, ze speelden met het mes tussen de tanden. Ik heb Lior Refaelov, een zeer goede vriend van me, nooit zo veel zien werken bij balverlies. Ook Izquierdo liep zich kapot”, vertelt de verdediger van Hein Vanhaezebrouck.

“Vorig jaar waren zij de favorieten en wij de underdog, nu voelde dat andersom aan”, gaat de Israëliër verder. “Bij momenten trapte Club de bal zonder nadenken de tribune in. Misschien moet Gent dat als een compliment zien”, besluit Gershon in Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.