Club heeft een speciaal plan om de titel te veroveren

Club heeft een speciaal plan om de titel te veroveren

20 april 2016 03:00 - Dit jaar wil Michel Preud’homme koste wat kost de titel schenken aan Club Brugge. Om tegenvallers zoals de nederlaag in het Astridpark in de kiem te smoren, heeft blauw-zwart een plan.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Michel Preud’homme de Brugse spelersgroep voor een uitdaging gesteld heeft. Dat zou de Luikenaar gedaan hebben op aanraden van mental coach Rudy Heylen. Waarom? Als de spelers een grotere doelstelling voor ogen hebben, zal er minder belang gehecht worden aan een nederlaag of gelijkspel.

Preud’homme is ervan overtuigd dat 20 op 30 in de Play-Offs moet volstaan om kampioen te worden. Maar na de uitschuiver in het Constant Vanden Stockstadion kan Club straks toch maar beter iets gaan rapen in de Cristal Arena. Hoe dan ook, de statistieken bewijzen alvast dat het huidige plan van de Brugse coach in het verleden gewerkt zou hebben.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.